top of page

Kulttuurilahja

MAHDOLLISTA KIELO DANCE COMPANYN HUMAN2020 ESITYKSET -TUKIKAMPANJA

https://kulttuurilahja.fi/…/mahdollista-kielo-dance…/

Jo toiseen kertaan siirretyn HUMAN2020 esikoisteoksen ensi-illan piti olla 7.5. mutta valitettavasti olosuhteet eivät tätä vieläkään sallineet. Toivon mukaan kolmas kerta toden sanoo, ja tulevana syksynä pääsemme vihdoin esiintymään teille.

Me emme malta odottaa!

HUMAN2020 on triple bill -näytös, eli kokemusrikas ilta koostuu kolmesta lyhytteoksesta. Kaikki teokset ovat naiskoreografien käsialaa ja käsittelevät tärkeitä aiheita: sukupuoli-identiteettiä, yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, vapautta olla aidosti oma itsensä sekä sosiaalisen median valtaa. Kaikkien kolmen koreografian pohjana on toive suvaitsevammasta yhteiskunnasta. Teoksen liikekielinä toimivat klassinen baletti ja nykytanssi.

Mahdatte ehkä kysyä, miksi olemme lähteneet luomaan moista spektaakkelia koronapandemian keskellä?

Me olemme kaikki nuoria, Suomessa asuvia ammattitanssijoita, joille baletti ja nykytanssi ovat kutsumusaloja. Tanssijana työllistyminen on Suomessa todella vaikeaa, eikä koronapandemia suinkaan helpota asiaa. Päätimme siis ottaa ohjat omiin käsiimme. Haluamme tuottaa korkeatasoista taidetta, kulttuuria ja elämyksiä kaikille.

Viime kesänä alkanut aherruksemme tuotti ennenäkemättömän esityksen. Se koskettaa, viihdyttää, vangitsee ja herättää ajatuksia. HUMAN2020 on Kielon lähtölaukaus uudistuvalle tanssin alalle, ja uudelle tanssijoiden ja koreografien sukupolvelle. Se on mahtipontinen alkumme tanssin kentällä.

Pystyisitkö sinä tukemaan meitä?

Tuellasi mahdollistat, että pystymme esiintymään HUMAN2020-teoksellamme ja näin tuomaan ajankohtaisia sekä tärkeitä aiheita esille taiteen keinoin.

Pääset tekemään lahjoituksen linkin takaa:

https://kulttuurilahja.fi/…/mahdollista-kielo-dance…/

Sydämelliset kiitokset,

Kielot

bottom of page